Katelijnestraat 49 8000 Brugge 050 33 44 24

Drukkerij De Schacht

De Schacht verzorgt al uw familiaal drukwerk. Wij drukken uw uitnodigingen voor alle familiefeesten, huwelijk, jubileum en babyborrels. Ook voor het drukken van geboortekaartjes, visitekaartjes,bedankingskaartjes en menukaarten kan u bij ons terecht.

Beschikt u over een eigen ontwerp? Leg het ons voor en wij layouten dit tot een mooie en heel persoonlijke uitnodiging of kaart en drukken deze nauwgezet in de gewenste oplage.

Drukkerij De Schacht biedt eveneens een vlotte kopieservice met mogelijkheid tot het inbinden van documenten. U kan de bestanden altijd doormailen met een vermelding van de oplage, kleur of zwart/wit, en het gewenste formaat. Van zodra de afdrukken klaar zijn, sturen we een mailtje dat u deze kan afhalen. Studenten kunnen voor het kopiëren en inbinden van hun thesis of eindwerk bij ons aankloppen zonder afspraak. Wij laten niemand aan onze computer zitten, een document afhalen vanuit uw mailbox gaat niet. U kan wel steeds uw bestandje doormailen, dan sturen wij een mail terug wanneer u het kan afhalen.
We hanteren een WERKTIJD VAN 1 DAG.
Bijvoorbeeld: Uw bundel dient op dinsdag 3 maart aan de leerkracht afgeleverd te worden: dan hebben we die uiterlijk maandagochtend 2 maart om 10u binnen en goed voor druk.


Enkel zo kunnen we een correcte en verzorgde service garanderen.

Hebt u vragen over onze werkwijze of prijzen? Zend ons snel een mailtje of contacteer ons telefonisch op het nummer 050/33 44 24.

Tijdens drukke momenten (zoals kersthopping, back-to-school...) is het mogelijk dat er geen kopiewerk gedaan wordt, dit om lange wachtrijen te vermijden. Wij raden aan om in deze periode degitale bestanden door te mailen, dan sturen wij een mailtje terug wanneer dit klaar ligt. De bestanden dienen steeds PDF-bestanden te zijn.
  • Printen en kopiëren
    Printen en kopiëren
  • Opmaak en lay-out
    Opmaak en lay-out
  • Familiaal Drukwerk
    Familiaal Drukwerk