Katelijnestraat 49 8000 Brugge 050 33 44 24

Openingsuren

tijdens de schoolperiode
van maandag tot en met vrijdag:
van 9u30 tot 12u30 en
van 13u00 tot 18u00
op zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u30

tijdens de schoolvakanties
van maandag tot en met vrijdag:
van 10u tot 12u30 en
van 13u tot 17u30
op zaterdag: doorlopend van 10u tot 17u30

gesloten op zon- en feestdagen

om ons jaarlijks verlof te weten, kijkt u best op de contact-pagina
 

Betaalmogelijkheden

Cash - Bancontact - Maestro - Visa - Mastercard - Payconiq - ApplePay

 

Waarom kiezen voor ons?

U vindt een ruim en gevarieerd aanbod aan kwaliteitsproducten

De Schacht beschikt over een gevarieerd en ruim assortiment aan kwaliteitsmaterialen voor schilderen, tekenen, graveren, etsen, boetseren en maquettes bouwen. Dit zorgvuldig geselecteerd aanbod strekt zich uit van de basisuitrusting voor kunstenaars als verf, potloden, klei en allerlei schildersbenodigdheden en gereedschap tot relevante kunst- en leerboeken.

Ook voor kantoorartikelen, schrijfmateriaal, papier, agenda’s en notebooks van diverse kwaliteitsmerken kan u bij ons terecht.
 

U kan rekenen op uitstekend advies

Bij De Schacht kan u vertrouwen op een team dat over jaren ervaring en kennis van zaken beschikt. Wij staan steeds voor u klaar met praktisch en nuttig advies in uw keuze van materiaal. Ook wanneer u niet vindt wat u zoekt in ons ruime aanbod, kan u uw materiaal zonder meer bij De Schacht bestellen.

Twijfelt u over het precieze gebruik van uw aankoop? Aarzel niet om advies te vragen. Het team van De Schacht is steeds op de hoogte van de vele toepassingen en eigenschappen van hun producten; en dit op basis van eigen ervaring of die van hun klanten.


U beschikt over ruime parkeermogelijkheden

De Schacht is gevestigd in het centrum van Brugge en in de directe nabijheid van een ondergrondse parking. De onmiddellijke omgeving biedt u ruime mogelijkheden om uw wagen vlot te parkeren. Wanneer u kiest om de ondergrondse parkeergarage Katelijne, biedt De Schacht u als klant een Park&Shop-ticket voor 1 uur gratis parkeren aan.
 

U krijgt het ganse jaar door korting op schoolgerief

Doorheen het hele jaar treft u bij De Schacht een breed gamma aan schoolgerief en tekenmateriaal voor schoolopdrachten. Op vertoon van schoollijsten, studentenkaart van middelbare en hogeschool, of lerarenkaart krijgt u 5% korting op ons schoolmateriaal.

Meer info over Artifacts kan u hier vinden


Over het bedrijf

Het familiebedrijf De Schacht bestaat reeds meer dan 40 jaar en is één van de weinige speciaalzaken voor kunst-, schilder- en tekenmaterialen in Brugge. We beschikken over jaren ervaring en vakkennis en zijn dan ook uw partner bij uitstek op het gebied van schilderen, tekenen, graveren, boetseren en maquettes bouwen.

We staan steeds voor u klaar met praktisch advies en professionele begeleiding in uw keuze van materialen en gereedschap. Zo krijgt u bij ons steeds het correcte en beste materiaal voor uw werkzaamheden. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons assortiment? Geen nood! Wij gaan voor u op zoek of bieden een geschikt alternatief aan.

De Schacht biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan kwaliteitsproducten. Deze producten worden door ons met zorg geselecteerd op basis van onze eigen gebruikservaring en feedback van onze klanten. Bij onze selectie wordt eveneens rekening gehouden met nieuwe trends, toepassingen of technieken, terwijl voor materiaal waarvan de productie werd stopgezet we op zoek gaan naar passende oplossingen.

Een winkel met meer dan 40 jaar ervaring!
'De Schacht' is een familiezaak opgericht door Anthony De Schacht in 1967 en was oorspronkelijk gevestigd in de Kristoffelstraat te Assebroek. In 1974 huwde Anthony met Jeanine en kwam zij mee in de zaak.
De winkel in de Katelijnestraat opende zijn deuren in 1976.
In 1986 werd de winkel in de Kristoffelstraat overgelaten.
Zoon Pascal De Schacht kwam in 1995 mee in de zaak werken en nam na het overlijden van vader De Schacht de zaak over in 2004. 
In 2010 kwam Sofie, de vrouw van Pascal mee in de zaak werken.
Na het overlijden van moeder Jeanine in maart 2016, zetten Pascal en Sofie de zaak verder.