Katelijnestraat 49 8000 Brugge 050 33 44 24

Over De Schacht

Openingsuren:

van maandag tot en met vrijdag:
doorlopend van 9u30 tot 18u

op zaterdag:
doorlopend van 10u tot 17u30

tijdens de schoolvakanties
van maandag tot en met zaterdag:
doorlopend van 10u tot 17u30

gesloten op zon- en feestdagen

om ons jaarlijks verlof te weten, kijkt u best op de contact-pagina
 
Over het bedrijf

Het familiebedrijf De Schacht bestaat reeds meer dan 40 jaar en is één van de weinige speciaalzaken voor kunst-, schilder- en tekenmaterialen in Brugge. We beschikken over jaren ervaring en vakkennis en zijn dan ook uw partner bij uitstek op het gebied van schilderen, tekenen, graveren, boetseren en maquettes bouwen.

We staan steeds voor u klaar met praktisch advies en professionele begeleiding in uw keuze van materialen en gereedschap. Zo krijgt u bij ons steeds het correcte en beste materiaal voor uw werkzaamheden. Vindt u niet wat u nodig hebt in ons assortiment? Geen nood! Wij gaan voor u op zoek of bieden een geschikt alternatief aan.

De Schacht biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan kwaliteitsproducten. Deze producten worden door ons met zorg geselecteerd op basis van onze eigen gebruikservaring en feedback van onze klanten. Bij onze selectie wordt eveneens rekening gehouden met nieuwe trends, toepassingen of technieken, terwijl voor materiaal waarvan de productie werd stopgezet we op zoek gaan naar passende oplossingen.

Een winkel met meer dan 40 jaar ervaring!
'De Schacht' is een familiezaak opgericht door Anthony De Schacht in 1967 en was oorspronkelijk gevestigd in de Kristoffelstraat te Assebroek. In 1974 huwde Anthony met Jeanine en kwam zij mee in de zaak.
De winkel in de Katelijnestraat opende zijn deuren in 1976.
In 1986 werd de winkel in de Kristoffelstraat overgelaten.
Zoon Pascal De Schacht kwam in 1995 mee in de zaak werken en nam na het overlijden van vader De Schacht de zaak over in 2004. 
In 2010 kwam Sofie, de vrouw van Pascal mee in de zaak werken.
Na het overlijden van moeder Jeanine in maart 2016, zetten Pascal en Sofie de zaak verder met de hulp van hun winkelbediende Delphine.