Katelijnestraat 49 8000 Brugge 050 33 44 24

Waarom kiezen voor ons?

U vindt een ruim en gevarieerd aanbod aan kwaliteitsproducten

De Schacht beschikt over een gevarieerd en ruim assortiment aan kwaliteitsmaterialen voor schilderen, tekenen, graveren, etsen, boetseren en maquettes bouwen. Dit zorgvuldig geselecteerd aanbod strekt zich uit van de basisuitrusting voor kunstenaars als verf, potloden, klei en allerlei schildersbenodigdheden en gereedschap tot relevante kunst- en leerboeken.

Ook voor kantoorartikelen, schrijfmateriaal, papier, agenda’s en notebooks van diverse kwaliteitsmerken kan u bij ons terecht.
 

U kan rekenen op uitstekend advies

Bij De Schacht kan u vertrouwen op een team dat over jaren ervaring en kennis van zaken beschikt. Wij staan steeds voor u klaar met praktisch en nuttig advies in uw keuze van materiaal. Ook wanneer u niet vindt wat u zoekt in ons ruime aanbod, kan u uw materiaal zonder meer bij De Schacht bestellen.

Twijfelt u over het precieze gebruik van uw aankoop? Aarzel niet om advies te vragen. Het team van De Schacht is steeds op de hoogte van de vele toepassingen en eigenschappen van hun producten; en dit op basis van eigen ervaring of die van hun klanten.


U beschikt over ruime parkeermogelijkheden

De Schacht is gevestigd in het centrum van Brugge en in de directe nabijheid van een ondergrondse parking. De onmiddellijke omgeving biedt u ruime mogelijkheden om uw wagen vlot te parkeren. Wanneer u kiest om de ondergrondse parkeergarage Katelijne, biedt De Schacht u als klant een Park&Shop-ticket voor 1 uur gratis parkeren aan.
 

U krijgt het ganse jaar door korting op schoolgerief

Doorheen het hele jaar treft u bij De Schacht een breed gamma aan schoolgerief en tekenmateriaal voor schoolopdrachten. Op vertoon van schoollijsten, studentenkaart van middelbare en hogeschool, of lerarenkaart krijgt u 10% korting op ons schoolmateriaal.

Meer info over Artifacts kan u hier vinden